Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Specs Hildebrand

Specs Hildebrand

Na het plotselinge overlijden van zijn ‘partner in crime’ Jip Golsteijn in 2002, met wie Specs vanaf het vierde album alle songs schreef en de productie deed, leek zijn platencarrière ten einde. Toch voltooide Specs onafgemaakte Golsteijn/Hildebrand songs en nam die op.
Een grote platenmaatschappij bleek bereid het album, ‘A Wink At The Moon’, een eerbetoon aan Golsteijn, uit te brengen.
Er lag echter nog een aantal Golsteijn/Hildebrand nummers op de plank en bovendien was Hildebrand zelf begonnen met het schrijven van nieuw materiaal.. Het nieuwe label PASO Records zette hem aan het werk en er kwam toch weer een nieuwe plaat.
Het album ‘Outsider’ (2012) werd zijn meest persoonlijke tot dan. Na het verschijnen van ‘Well Kept Secrets’ (2015), een verzamelaar, aangevuld met 2 nieuwe songs, bleef Specs doorgaan met het schrijven van nieuwe songs, die te goed bleken om ongebruikt te laten liggen .
Met ‘Holding My Own’, alweer zijn 15e (!) plaat, bewijst de inmiddels 68-jarige singer-songwriter nog niet aan slijtage onderhevig te zijn.
Maar ook live houdt Specs nog steeds stand. Niet alleen met zijn voltallige Living Room Band, of met een of twee begeleiders, maar ook in zijn eentje.

Van laatstgenoemde kunt u op zaterdag 25 januari getuige zijn. Dan geeft Specs Hildebrand tijdens de Early Blues namelijk een solo-optreden op in De Poort van Assen.

De Poort van Assen | 12.00 – 14.00

YouTube link

Website