Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Mondharmonica Workshop

Mondharmonica Workshop

De Asser bluesdagen organiseert op zaterdagmiddag, in samenwerking met Podium Zuidhaege een stoomcursus mondharmonica. Binnen 15 minuten speel je al de eerste bluesmelodie!
De mondharmonica is niet alleen een super instrument voor de blues, maar ook voor allerlei andere liedjes en muziekstijlen. Van smartlappen tot deltablues! Het is eenvoudig bespeelbaar en past zo in de binnenzak. Niet voor niets al jaren onverminderd populair.

In deze stoomcursus ‘for absolute beginners’ neemt harmonicaspeler Hans ‘homesick’ de Vries je mee door de wonderlijke wereld van dit kleine instrument en haar talloze bespelers. Succes gegarandeerd!
Geen noten lezen Deelnemers aan de workshop hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica, ook wel bluesharp genoemd, heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden.
‘Wat zo uniek is aan deze workshop is dat je met niets begint en na anderhalf uur naar buiten komt met je ‘eigen’ harmonica waar je ook echt al wat op kunt spelen!’
Deelname is € 25,- Dit bedrag is inclusief een nieuwe, goede kwaliteit bluesharmonica die je eigendom wordt en waarmee dus meteen muziek gemaakt gaat worden!

Klik hier voor tickets

Podium Zuidhaege | 14.30 – 16.00

Website