Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Cat Fever Ltd

Cat Fever Ltd

In het voorjaar van 2020 bracht de band hun debuut-CD uit met als titel Make me stay. En ondanks de magere coronajaren is de eerste persing van de plaat nagenoeg uitverkocht. Recentelijk legde RTV Drenthe drie van hun songs vast in fraaie clips.

Ook tijdens eerdere versies van Asser Bluesdagen behoorde deze geroutineerde band tot de line up, zowel in volledige bezetting (Heeren Hofsteenge) als in een uitgeklede versie bij het bluesdiner (‘t Wapen).

En dit laatste is ook tijdens de editie van 2022 het geval, deze keer zelfs met een dubbeloptreden!

‘s Middags te zien en te horen bij Fietsen en Koffie aan de Rolderstraat (14.00 uur – 16.00 uur) en daarna tijdens het Bluesdiner bij Hotel de Jonge aan de Brinkstraat (vanaf 18.00 uur).

Deze keer onder de naam Cat Fever Ltd. vormen saxofonist Rolf Smook, toetsenist Klaas de Haan en zanger-gitarist John Klad een bluesy trio dat veel werk laat horen uit het door de jaren heen opgebouwde bandrepertoire. Uiteraard bewerkt naar deze setting van klein en intiem. Luisterwerk waarbij de muzikanten de vrijheid nemen om zich uit te leven in improvisaties en mooie soli, zonder aan groove in te boeten.

Wat een heerlijke combinatie met een veelvoud aan klankkleuren. Wat te denken van 3 saxofoons, piano en hammondorgel, bluesharp en gitaren, alsmede 3 vocalen.

U bent van harte uitgenodigd!