Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Blues Roots Duo

Blues Roots Duo

Eind jaren negentig komen ze elkaar tegen, waar Max als zanger al wat jaren bezig is, is Jan een young coming man die zich toelegt op het bespelen van de bluesharp. Het blijkt te klikken en mensen voelen dat beide mannen emotie in hun muziek kunnen leggen.

Wat wordt er zo al ten gehore gebracht: 

Songs als Stones in my passway – Robert Johnson, It feels like rain – Buddy Guy, Angel of Montgomery – John Prine, de eigen versie van One – U2, Walk a mile in my shoes – Big Daddy Wilson, The Bourgeois Blues – Leadbelly en natuurlijk eigen repertoire te horen op hun goed ontvangen CD Blow the horn.

Wat opvalt en zeker niet tegenvalt is dat ze veelzijdig zijn. Daarom kiezen ze ervoor om als bluesroots muzikanten door het leven te gaan.

Het zijn niet alleen bluesliefhebbers die er van kunnen genieten, maar ook de liefhebbers van Americana,Folk en andere stromingen die tegen de blues aanschuren.

 

Leukfeldt & Van der Leest spelen met hun heart and soul, ze ontroeren en raken je in het diepst van je muzikale ziel. Dat is wat mensen over hun zeggen.

All Sessions By Blues Roots Duo

Blues Roots Duo
18:00 20:00
Diner-Café De Heeren Hofsteenge