Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  programma detail
TijdArtiestLocatie
22:00 - 00:30 Janne & Dave Bodega Manolitos

Muzikale jongeren krijgen hier de kans zich te laten zien en horen. Dave en Janne, die beiden uit de regio komen waren hier gedurende hun middelbareschooltijd dus regelmatig te vinden, en hadden elkaars talent al “gespot”.

Dave's virtuoze toetsenspel zorgde ervoor dat hij in korte tijd op vele bluespodia optrad, en zelfs deelnam aan de International Blues Challenge in Memphis. Begin 2018 circuleerden er veel opnames van de Dave Warmerdam Band op Social Media, vanwege het uitbrengen van hun CD “A Tribute To The Masters Of The Blues”.

De inmiddels in Berlijn wonende Janne reageerde zo enthousiast dat het idee ontstond om toch eens samen op het podium te gaan staan. Op 31 maart volgde een try-out bij muziekcentrum The Box in Katwijk. Een doorslaand succes: Janne en de band besloten samen verder te gaan.

Maar ook als duo zijn Dave en Janne heel bijzonder om naar te luisteren. Met Dave achter de toetsen en een zingende Janne, zoals een ieder dat gewend is, maar ook als ze van stoel wisselen gebeuren er mooie dingen…!