Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  programma detail
TijdArtiestLocatie
14:00 - 16:30 Blues Workshop Podium Zuidhaege

Altijd al mondharmonica willen spelen , maar het kwam er nooit van? Grijp dan nu de kans ! De Asser bluesdag  organiseert  vooraf aan het festival op zaterdag 26 januari een middag gericht op het zelf leren bespelen van de harmonica.  Binnen 15 minuten speelt u uw eerste bluesmelodie !

De mondharmonica is niet alleen een super instrument voor de blues,  maar ook voor allerlei liedjes en muziekstijlen. Van smartlappen tot deltablues!   Het is eenvoudig bespeelbaar en past zo in de binnenzak.  Niet voor niets al jaren onverminderd populair

In deze  stoomcursus 'for absolute beginners' neemt harmonicaspeler Hans ‘homesick’ de Vries je mee door de wonderlijke wereld van dit kleine instrument en haar talloze bespelers. Succes gegarandeerd !  

Geen noten lezen

Deelnemers aan de workshop hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica , ook wel bluesharp genoemd, heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden. 

‘Wat zo uniek is aan deze workshop is dat je met niets begint en na anderhalf uur naar buiten komt met je 'eigen' harmonica waar je ook echt al wat op kunt spelen !’

Deelname is € 20,-  Dit bedrag is inclusief een nieuwe, goede kwaliteit mondharmonica die uw eigendom wordt en waarmee  dus meteen muziek gemaakt gaat worden!

Aanmelding via  assen@harmonicaworkshops.nl

Locatie: podium Zuidhaege, Zuidhaege 2 Assen

Tijdstip: 14 uur ( tot 15.30 incl pauze )