Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Locatie detail

Wijnimport J.Bart

Dé wijnimporteur voor de Nederlandse horeca. 

Wijnimport J. Bart importeert al bijna 60 jaar wijnen en distillaten vanuit de hele wereld.

Wij werken voornamelijk met kwaliteitsbewuste, vaak kleinere producenten met wie wij vaak al decennia lang zaken doen. Het huidige assortiment bestaat uit ruim 800 wijnen van ongeveer 225 verschillende wijnboeren uit 16 landen. In 1964 werd Wijnimport J. Bart opgericht door Joop Bart. Nu staat zijn zoon Henk aan het hoofd van dit actieve familiebedrijf, waarin zijn dochter Milou en zoon Jeffrey ook werkzaam zijn. Er zijn 2 vestigingen; één in Zuidoostbeemster en de ander in Amsterdam.

LANDELIJKE DEKKING

Het hoofdkantoor is het ‘Fort Benoorden Purmerend’ in Zuidoostbeemster. Hiervandaan wordt de vestiging op het ‘Food Center Amsterdam’ bevoorraad. Onze klanten in de regio Amsterdam worden beleverd door onze eigen chauffeurs vanuit deze vestiging. Overig Nederland krijgt op vaste dagen vanuit Zuidoostbeemster geleverd, in de meeste gevallen ook met eigen chauffeurs.

KWALITEIT OP ELK NIVEAU                                                                                         

Dankzij de diversiteit van ons assortiment treft u de wijnen van Wijnimport J. Bart aan op bijna alle niveaus exclusief binnen de Nederlandse horeca. Met het uitgebreide aanbod van Wijnimport J. Bart kunt u niet alleen een geschikte open wijn voor uw restaurant vinden, of een originele wijn voor uw wijn bar, maar u kunt ook eenvoudig een uitgebreide wijnkaart samenstellen voor uw exclusieve restaurant. Daarnaast kunt u altijd een beroep doen op onze wijnadviseurs, allen Vinoloog, als u een actueel wijnadvies wilt, advies over het samenstellen van en wijnarrangement of zelfs uw hele wijn- of digestiefkaart. Ook het organiseren van een educatieve wijnproeverij voor uw medewerkers is mogelijk. Bovendien bieden wij van elke wijn en digestief een beknopte en duidelijke beschrijving aan, met daarop relevante gegevens over de herkomst, de producen, de streek, de smaak etc. de wijnbeschrijvingen zijn via onze website te lezen en te downloaden. In de loop der jaren hebben wij een hechte vertrouwensband opgebouwd met tal van klanten en leveranciers, dankzij een zakelijk gezonde, maar informele benadering. Kwaliteit, continuïteit, service en het aanbieden van wijnen met de best mogelijke prijs-kwaliteit zijn belangrijke kernwaarden binnen ons bedrijf.

 

Contact

https://www.wijnimportbart.nl/
020 449 60 60